Marvel Avengers Nail Art Series – Ironman

Next up in the Avengers series is Ironman. I have to admit that I haven’t seen both movies yet, due to the fact that I’m, as I’ve said before, not a huge Marvel fan. But, might it be the time to change that? I do have to say though that I am very happy with how this design turned out, it actually turned out just the way I had imagined it, and how often does that happen?

Nästa bidrag till Avengers-serien är Ironman. Jag måste erkänna att jag inte har sett båda filmerna än, mest för att jag, som jag har nämnt tidigare, inte är ett jättefan av Marvel. Men, det kanske är dags att ändra på det? Jag måste dock säga att jag är väldigt nöjd med den här designen, det blev faktiskt precis så som jag hade föreställt mig, och hur ofta blir något så som man hoppas?


Polishes I used:

  • H&M – Back By Noon
  • Depend – 091
  • Gina Tricot Beauty – 64 Silver White
  • ORLY – It’s Up To Blue
  • Golden Rose Nail Art Artliner – 106 Black

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.