DC Superhero Nail Art Series – Green Lantern

Royden was the one who wished for me to do this one – Green Lantern. The new animated series about the Green Lantern is so wonderfully awesome and I really love the whole concept, the characters and the depth of the story. The nails are a bit plain, but if you look at their suits you’ll see that there isn’t so much more I can do.

Den här var det faktiskt Royden som önskade att jag skulle göra – Green Lantern. Den nya animerade serien av Green Lantern är helt underbart bra och jag älskar verkligen konceptet, karaktärerna och djupet. Naglarna är en aning simpla, men om ni tittar på hur de ser ut så ser ni nog att det inte finns så mycket mer att spela på.

Green Lantern Animated Series

Justice League

Green Lantern John Stewart and Green Arrow Oliver Queen in the Justice League

Obviously there are more Green Lanterns than Hal Jordan, but I think most people only know of him. I prefer John Stewart of the Justice League to Hal, because John feels much more genuine and human, but that’s just my opinion.

Det finns uppenbarligen fler Green Lanterns än Hal Jordan, men jag tror att de flesta bara känner till honom. Jag föredrar dock John Stewart som är med i Justice League-serien. Han känns mycket mer genuin och mänsklig än Hal, men det är ju bara min åsikt.

L-R: Guy Gardner, Kyle Rayner, Hal Jordan, John Stewart, Kilowog

. . . . .

In brightest day, in blackest night
No evil shall escape my sight
Let all who worship evil’s might
Beware my power, Green Lantern’s light

. . . . .

Gives me goosebumps every time I read or hear it…

Polishes I used:

  • Gina Tricot Beauty – 44 Have A Bite (underwear)
  • IsaDora – 648 Go Green
  • Gina Tricot Beauty – 01 Black
  • Kleancolor – 04 White

2 Comments

    • Klart du ska! Fast tvinga mig behöver du inte ;) Harley, Ivy och Catwoman bland andra kommer när jag har slut på hjältarna, då börjar Villains :D Ser fram emot Joker och Harley mest, tror jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.