Swatch of OPI – Just Spotted The Lizard

OPI - Just Spotted the Lizard

Note: Updated photo Jan-03-2013

When I saw that OPI was releasing a Spider Man collection I got instantly excited! I love superheroes (although my heart lies with DC, not with Marvel), and as you might have guessed by now I love nail polish too, so how would I be able to refuse? But when I finally saw the collection I wasn’t at all as overwhelmed as I was hoping to be. Sure, it would have been nice to own all the polishes just because they’re superhero related, but I wouldn’t spend that amount of money on them right now – the shades weren’t really that interesting. Part from Just Spotted The Lizard, that is.

It’s the perfect dupe for Peridot, which I would love to own but I can’t justify the price. At first I thought of ordering Just Spotted The Lizard from BeautyBay but the British Pound has gone up so much lately that I felt that 20 SEK less just wasn’t worth the one week delivery time, so I went and bought it in-store instead.

När jag såg att OPI skulle släppa en kollektion inspirerad av den nya Spider Man-filmen blev jag alldeles till mig! Jag älskar superhjältar (dock ligger mitt hjärta hos DC, inte hos Marvel), och som ni kanske har gissat även nagellack så hur skulle jag kunna motstå. Sedan såg jag kollektionen och blev inte alls lika överväldigad som jag hade hoppats på! Visst hade det varit roligt att äga alla flaskorna bara för att det har med superhjältar att göra, men det är ingenting jag vill lägga pengar på i nuläget – så intressanta var faktiskt inte färgerna. Förutom Just Spotted The Lizard, såklart.

Den perfekta dupen av Peridot, som jag gärna ville ha men inte kände att jag hade råd med. Först hade jag tänkt att beställa Just Spotted The Lizard från BeautyBay då det brukar vara billigare så, men nu har pundet gått upp så mycket att jag kände att 20 SEK mindre är inte värt en veckas leveranstid, så jag kilade in på Kicks och köpte det istället!

OPI’s nail polishes are £11.00 at BeautyBay.com.

OPI’s nagellack kostar 150 SEK på Kicks, Åhléns och andra återförsäljare. I skrivande stund kostar det 127 SEK på BeautyBay.com.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.