Swatches of IsaDora – 192 Power Pink, 715 Pink Lemonade, 735 Hot Hibiscus & 701 Hot Coral

Här kommer de resterande fyra lacken jag köpte från Isadora, varav tre av dem ingår i Isadoras Trend Nails kollektion för sommaren 2012; Power Pink, Pink Lemonade och Hot Hibiscus. Läs vidare för att se mer bilder!


192 POWER PINK

Power Pink är ett knalligt kallt rosa lack som är på återbesök i Trend Nails kollektionen. Det är ett riktigt Barbie-rosa lack som får mig att minnas många fina stunder från min barndom. Härligt! Det täcker fint med två lager och eftersom dessa lack har Isadoras Wide Brush så räcker det med ett penseldrag per nagel för mig. Snacka om tidseffektivt!

715 PINK LEMONADE

Pink Lemonade är en minst lika knallig rosa som Power Pink, men detta är en mycket varmare rosa. Täcker också bra med två lager och är nog jättefint till solbränd hud.

735 HOT HIBISCUS

Hot Hibiscus är en riktigt snygg kall röd färg som verkligen påminner mig om hibiscusblommor. Jag har en hibiscus i mitt vardagsrumsfönster som väntar på sommarvärmen. Detta är nästan ett one-coater, men behöver ett andra lager för att täcka helt. Det skär sig dock en aning med min hudfärg, vilket är jäkla synd då detta är så himla snyggt!

701 HOT CORAL

Hot Coral är inte med i Trend Nails kollektionen, vilket är synd då det är ett riktigt snyggt orangefärgat lack! Superpigmenterat och täcker superfint med två lager. Jag gillar vanligvist inte orange, men det här är faktiskt riktigt fint!

IsaDoras nagellack kostar 69 SEK för 6 ml på Åhléns, KICKS, H&M’s butiker samt andra återförsäljare.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.