Swatches of NYX Girls – Naked Pink, French Pink, Bella & Drops of Dew

Fortsättningen på NYX Girls nude-färgade nagellack kommer här! Fortsätt läsa för fler bilder!

This is the sequel to NYX Girls’ nude nail polishes! Continue reading to see more photos!

Naked Pink

NYX Girls - 244 Naked PinkPhoto updated on: Jan 31, 2013

Jag vet inte vad de tänkte när de gav det här lacket namnet Naked Pink, för det är varken rosa eller speciellt naket. Det är en ganska så stark korallfärg om man jämför med resten, men otroligt fint ändå! Jag gillar sådana här färger så jag klagar inte! Tre lager.

I don’t know what they were thinking when they gave this polish the name Naked Pink, because it’s not pink nor very naked. It’s a pretty bold peachy color, if you compare it to the rest, but very pretty! I like these colors so I’m not complaining! Three coats.

. . . . .

French Pink

NYX Girls - 177 French PinkPhoto updated on: Jan 31, 2013

Jag trodde att French Pink skulle vara jätteskirt och menat för franska manikyrer, men så fel man kan ha! Det är ett ljusrosa cremelack som täcker helt med två lager. Det liknar China Glaze – Something Sweet ganska mycket (ska jämföra ordentligt senare). Gulligt, men inte alls vad jag hade väntat mig.

I thought French Pink would be very sheer and meant to use for French manicures but boy was I wrong! It’s a baby pink creme polish and two coats give full coverage. It reminds me very much of China Glaze – Something Sweet (I’ll make a proper comparison later). It’s cute, but not at all what I was expecting.

. . . . .

Bella

NYX Girls - 234 BellaPhoto updated on: Jan 31, 2013

Nu börjar det likna något! Bella är det skiraste av alla dessa åtta lack och faktiskt lagom rosa! Jag har två lager på dessa bilder och det ser nästan ut som om jag bara har överlack på – ett gott tecken enligt mig när jag letar efter det ultimata fransk-manikyr-lacket! Bella är en stark kandidat! Två lager.

Now this is more like it! Bella is the sheerest of all these eight polishes and actually just pink enough! I’m wearing two coats in these photos and it almost looks like I’m just wearing clear polish – a good sign if you ask me as I’m looking for the perfect French manicure polish! Bella is a very strong candidate! Two coats.

. . . . .

Drops of Dew

NYX Girls - 236 Drops of DewPhoto updated on: Jan 31, 2013

Efter Bella verkar Drops of Dew en aning trist, för det är nästan exakt samma färg bara en aning mer täckande. Jag antar att om man gillar ljusa franska manikyrer så är detta ett bra lack för det, men inte direkt min kopp te. Dessutom blir det flammigt med två lager, vilket Bella inte blev.

After Bella, Drops of Dew seems a bit boring, because it’s almost the exact same color just slightly more opaque. I guess this could be a nice polish if you like lighter French manicures, but that’s really not my cup of tea. On top of that, it gets streaky with two coats, which Bella didn’t.

NYX Girls nagellack kostar $1,99 på BeautyJoint.com plus porto.

NYX Girls nail polishes are $1,99 at BeautyJoint.com plus shipping.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.