Swatches of Gina Tricot Beauty – 62 Concreate Jungle, 01 Black & 52 Azure Blue

Att jag älskar Gina Tricots nagellack är väl ingen hemlighet, och här kommer tre till. Snart har jag väl alla deras lack! Jag var på jakt efter ett nytt svart nagellack, och visste att jag hade sett ett hos Gina Tricot, men det finns inte på hemsidan att beställa. Så jag åkte in till stan och för att se om det fanns kvar i butik och jag hade sådan tur att jag fick det sista de hade. Score!

62 CONCREATE JUNGLE

Concreate Jungle är ett perfekt grått lack som täcker fantastiskt fint med två lager! Helt underbart!

. . . . .

01 BLACK

Black har väl ett aningens trist namn, men lacket är så jäkla bra! Nästan ett one-coater, men två lager behövs för att vara säker på att inga ljusa skiftningar syns igenom, då lacket är en aning jelly-aktigt. Det blir otroligt blankt utan överlack, och om jag ser detta igen i någon Gina Tricot-butik kommer jag köpa ett till, bara så att jag har. Bästa Gina-lacket hittills!

. . . . .

52 AZURE BLUE

Azure Blue är verkligen azurblått! Däremot var det en aning svårt att fotografera, då den starka färgen knasar till vitbalansen i kameran. Täcker bra med två lager och blir nog ett riktigt snyggt bikinilack nu i sommar!

Nagellacken kostar 39 SEK styck, eller tre stycken för 99 SEK i Gina Tricots butiker eller på GinaTricot.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.