Swatches of Depend 035, 124 & 034

Neonlack är tydligen sommarens stora grej. Personligen är jag inte ett jättestort fan av neon, men det kan ju vara roligt ibland. Här visar jag upp tre tuffa lack från Depend! Samtliga är målade ovanpå ett vitt lack för att färgerna verkligen ska synas. För fler bilder, fortsätt läsa!

035

Är det inte trist att Depend bara ger sina lack nummer? Nåväl, de kompenserar med färgen på åtminstone detta lack! 035 är ett neongult lack som verkligen lyser! Svårt att fotografera, men det har verkligen samma gula färg som en gul överstrykningspenna! Här har jag målat det ovanpå ett vitt lack, annars får man inget vidare bra resultat alls. Men visst är det coolt?

. . . . .

124

124 är ett starkt brandgult lack som visserligen funkar på egen hand, men med den vita basen blir det bara så mycket starkare i färgen! Hade jag gillat orange hade detta varit på topp 10 för sommaren!

. . . . .

034

Slapapow! Knalligt neonrosa var det här! Riktigt roligt sommarlack, och detta hade jag älskar att ha på mig om jag var lite brunare, lite blondare och hade en lika rosa bikini att matcha det med. Jag ser dock bara grön ut i rosa lack, framför allt när jag är solbränd. Olivfärgad hud var det, ja…

Depends nagellack kostar 25 SEK på Kicks, Åhléns, Cubus, Lindex och andra återförsäljare.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.