Swatches of Wet n’ Wild – Caribbean Frost, Bijou Blue & Blue Moon

Dessa köpte jag för ett bra tag sedan, jag visade upp flaskorna kort men swatchade dem inte (detta verkar vara en trend hos mig…). Här kommer i alla fall bilder på de tre Wild Shine-lacken jag köpte:

I bought these ages ago, I took photos of the bottles and showed them here, but I didn’t swatch them (this seems to be trending here). Here are some swatch photos of the three polishes I bought:

CARIBBEAN FROST

Caribbean Frost är ett starkt turkost lack med fint frostigt skimmer. Det täcker bra med tre lager, då formulan är en aning tunn. Jag gjorde ett halvhjärtat försök till en jämförelse mellan detta och H&M – Lady Luck, men bilderna där blev så dåliga att jag egentligen borde ta nya.

Caribbean Frost is a bold turquoise polish with a nice frosty shimmer to it. It covers nicely with three coats, since the formula is a bit sheer. I tried to compare it to H&M – Lady Luck, but the photos are so bad that I should actually retake them.

. . . . .

BIJOU BLUE

Bijou Blue är riktigt knalligt och ser ganska häftigt ut på naglarna, men det är ganska jobbigt att få det så. Minst fyra lager behövs, och jag tycker ändå mig se nagelkanten under lacket på bilderna ovan. Lite trist, men man kan ju inte få allt.

Bijou Blue is an extreme blue and it looks so neat on nails, but it’s quite the mission to get it there. You’ll need at least four coats for it to cover, and I can still see the edge of the nail through the polish in these photos. A bit of a shame, but you can’t have everything.

. . . . .

BLUE MOON

Blue Moon är lätt favoriten av dessa tre – det täcker bra med två lager, det har massor av fint turkost skimmer och är bara så mumsigt fint! Det är visserligen inte helt olikt andra lack jag har i min samling, men än har jag inte sett något som detta skulle vara en exakt dupe av.

Blue Moon is my favorite out of these three – it covers well with two coats, it’s loaded with nice teal shimmer and it’s just so darn pretty! It’s not a completely unique polish in my collection, but I haven’t seen a polish this could be an exact dupe of.

Wet n Wild Wild Shine kostar 49 SEK på City Gross, nelly.se och andra återförsäljare.

Wet n Wild Wild Shine are $1.99 at BeautyJoint.com.

One Comment

  1. I know this is an old post but Blue Moon is an exact dupe for OPI Yoga-ta Get This Blue. I just swatched both in my collection today as I am trying to pare down and I’m annoyed that I impulse bought the OPI when I had the WnW first….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.