Swatches of H&M – Rising Sun, Urban Spirit & Wildflower

Jag äger nog alla H&M’s säsonglack. Jag kan bara inte låta bli när jag ser att de har nya lack temporärt inne! Dessa tre hängde lite i skymundan i samband med H&M’s nya hudkrämer. Trevlig storlek på flaskan och bra pensel och handtag, men vad är grejen med träimitationen? Det hade varit supercoolt om det var riktigt trä, men varför ha plast som ser ut som trä?

Rising Sun

H&M - Rising SunUpdated photo on Jan 31, 2013

Rising Sun är ett mellangult lack med guldskimmer. Ett riktigt trevligt sommarlack som kräver några lager för att bli heltäckande. Här har jag tre lager, men det ser ut som om det kan behövas ett till.

. . . . .

Urban Spirit


H&M - Urban SpiritUpdated photo on Jan 31, 2013

Urban Spirit är ett skirt lavendellila lack med massor av blått och rosa skimmer. Det tar tre lager att få det någorlunda täckande, och fungerar förmodligen bättre som ett överlack till ett lavendellila cremelack.

. . . . .

Wildflower

H&M - WildflowerUpdated photo on Jan 31, 2013

Wildflower är ett knalligt korallrosa lack som täcker nästan helt med ett lager. Det är krämigt och lätt att applicera och är en supersnygg färg!  Överlag är det trevliga lack, dessa. De kostar bara 29 SEK för 15 ml, men det hade varit roligt med lite andra färger alternativt om de bestämde sig för en formula och körde på det. Tänk om alla tre var vältäckande cremelack istället? Men, man kan ju inte få allt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.