Swatch of FACE Stockholm – 32

Förra veckan var jag in på FACE Stockholm och hälsade på min vän Madeleine som för dagen jobbade i butiken. Jag hade inte träffat henne på nästan ett år efter det att vi jobbat på samma pjäs, hon som maskör och jag som kostymör. Det var en lugn eftermiddag, om man räknar bort de plötsliga strömavbrotten, så vi kunde prata ikapp om allt som hade hänt sedan vi sågs sist – visst är det kul att catcha upp med någon man inte har träffat på länge?

I butiken hade de en skål med några nagellack som de hade sänkt priset på till otroliga 30 SEK! Dock var det bara ett av dem som fångade min uppmärksamhet, och det var detta, nummer 32. Helt fantastiskt vackert!

När jag höll upp flaskan i butiken såg det rödbrunt ut med lite guldskimmer – snacka om att jag blev positivt förvånad när jag öppnade den och såg att det faktiskt är ett lila lack med massor av koppar- och guldfärgat skimmer! Skimret är så tätt att det ser  rödlila ut, men basen är faktiskt blålila.

Utifall ni missade hur underbart snyggt detta är…

Så jag fick inte bara träffa fina Madeleine igen, jag fick tag på ett nytt favoritlack också! Score!

Den här nyansen verkar vara borttaget från deras sortiment, då det inte finns på deras hemsida, och då det var på rea, men FACE har massor av andra fina lack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.