Swatches of Gina Tricot Beauty – 64 Silver White, 63 Sunny, 50 Have a Mint, 51 Sky Blue, 47 Lilac Me, 56 Pink Candy

Två dagar efter jag la min beställning hos Gina Tricot kom de, som utlovat, i posten. Det var verkligen svårt att hålla sig från att swatcha dem direkt, men jag har ju en älskad liten son nu för tiden som självklart kommer före. Men, jag lyckades att under hans sovstunder ta lite bilder.

64 SILVER WHITE

Silver White var lite av en besvikelse, då jag avskyr vita skimmerlack, och på Ginas hemsida ser lacket ut som ett off-white cremelack. Men, är detta ens kopp te så är det ett bra lack! Det täcker bra i två lager, men formulan är en aning tjock. Silverskimret gör lacket lite grusigt och det behöver nog två lager överlack för att bli helt slätt.

Här tycker jag i alla fall att lacket ser ut som ett cremelack… Kanske är det min skärm som spökar?

. . . . .

63 SUNNY

Åh, så underbart detta är! Det ser nästan ätbart ut och var himla lätt att jobba med! Det glider på jättefint, men tar tre lager för det att bli helt täckande då formulan är en aning tunn. Utöver det, ett superlack!

. . . . .

50 HAVE A MINT

Note: Updated photo

Så passande att det mintgröna lacket heter Have A Mint, då det limegröna heter Have A Bite! Formulan är även här ganska tunn och kräver tre lager för att få det täckande, men det är en så himla fin färg så det gör inget. Jag har andra mintgtöna lack i min samling, men detta är det finaste.

. . . . .

51 SKY BLUE

Sky Blue var lite av en överraskning. Det är inte lika ljusblått som det såg ut att vara på hemsidan, plus att det har lite blått skimmer! På bilden ovan syns en svag linje av skimret som har fastnat på insidan av flaskan. Det syns inte på naglarna, men jag antar att det bidrar en aning till den knalliga färgen. Tre lager krävs även med detta.

. . . . .

47 LILAC ME

Jag hade ett liknande lack från Depend för några år sedan som jag använde frekvent för jag verkligen älskar den här färgen. Två lager räcker fint för att få det täckande och det glider på superlätt. Toppenlack!

. . . . .

56 PINK CANDY

Hm… Pink Candy? Usch, vilket trist namn. Och det är inte riktigt rosa, heller, det är mer korallrosa enligt min mening. Det täckte nästan helt med två lager, men behövde det tredje för att få det heltäckande. Formulan är en aning tjock, så det blir lätt klumpigt med det tredje lagret, men om man låter alla lagren torka ordentligt blir det nog bättre. Men färgen är helt underbar, mest för att den inte är helt rosa.

Nagellacken kostar 39 SEK styck, eller tre stycken för 99 SEK i Gina Tricots butiker eller på GinaTricot.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.