Swatch of China Glaze – Let’s Groove

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

Let’s Groove is a lovely purple shimmer polish with a bright blurple base. The shimmer is slightly duochromatic in the bottle, which spreads out on the nail and gives it a nice complex shimmer. You can see tiny amounts of the blue and red shimmer on the nails, but the main shimmer is a rich warm purple. This is two coats and topcoat, and I enjoyed wearing this polish immensely, even though it’s not a very summery shade. It is fantastic in sunlight!

Let’s Groove är ett ljuvligt lila skimmerlack med en stark blålila bas. Skimret är en aning duokromatiskt i flaskan, som sedan sprider ut sig på nageln och ger lacket ett vackert komplicerat skimmer. Man kan se små mängder av blått och rött skimmer på nageln, men det mesta är ett fylligt, varmt lila skimmer. Detta är två lager och överlack, och jag njöt verkligen av att bära det även om det inte är speciellt somrigt. Det är helt fantastiskt i solljus!

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

This polish is from the Retro Diva collection from the fall 2009, and I’ve been craving it for so long. Why it took me all this time to get it, is unknown to me, but I am so glad I finally got it! I think this is a must-have purple in anyone’s collection.

Det här lacket kommer från Retro Diva-kollektionen som kom ut hösten 2009, och jag har velat ha det så himla länge. Varför det tog så lång tid för mig att köpa det vet inte ens jag, men jag är så glad över att jag äntligen har det! Jag tycker att det här är ett lack som alla borde ha i sin samling.

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

China Glaze - Let's Groove from honeymunchkin.com

China Glaze nail polish are £6.95 on BeautyBay and $3.99 plus shipping on BeautyJoint and CherryCulture.

China Glaze nagellack kostar ca 70 SEK på BeautyBay, och $3.99 plus frakt på BeautyJoint och CherryCulture. Annars säljs de för ca 99 SEK hos alla svenska återförsäljare.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.