Swatch of NYX – NPS195 Red Wine

NYX - NPS195 Red Wine from honeymunchkin.com

Red Wine is a dark burgundy red cream polish that borders on brown. I was hoping for a cooler dark red, and I’m desperately looking for the perfect dark red cream, and unfortunately this isn’t it. It’s very opaque, one medium thick coat does the trick but since I prefer thinner coats I had to go with two. It’s very pigmented and can stain the cuticles if you’re not careful, but which red polish doesn’t?

Red Wine är ett mörkrött krämlack som går åt brunt. Jag hade hoppats på en kallare röd nyans, för jag letar desperat efter det perfekta mörkröda krämlacket, men detta är tyvärr inte ett sådant. Det är väldigt heltäckande, ett mellantjockt lager räcker men eftersom jag kör på så tunna lager behövde jag två. Det är väldigt pigmenterat och kan färga av sig lite på nagelbanden om man inte är försiktig, men vilket rött lack gör inte det?

NYX - NPS195 Red Wine from honeymunchkin.com

NYX - NPS195 Red Wine from honeymunchkin.com

NYX Advanced Salon Formula nail polishes are $3.50 at CherryCulture.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.