Swatch of Color Club – 847 Object of Envy

Color Club - 847 Object of Envy from honeymunchkin.com

Color Club - 847 Object of Envy from honeymunchkin.com

Object of Envy is a grass green glitter polish with a clear base and glitter particles in two or three different sizes – I find it hard to tell, even in the macro shots. It’s very densely packed with glitter, in these photos I’m wearing one coat over Gina Tricot Beauty – 61 Rain Forest, and I’m pretty sure you’d get an opaque result with two to three coats of Object of Envy alone. Being so densely packed, however, makes it rather thick, and I’m guessing I’ll need to use a thinner on this one in a while. That’s alright with me though, because it is stunning.

Object of Envy är ett gräsgrönt glitterlack med en klar bas och glitterpartiklar i två eller tre olika storlekar – det är svårt att avgöra även på macrobilden. Det är väldigt tätt packat med glitter, på dessa bilder har jag ett lager över Gina Tricot Beauty – 61 Rain Forest, och jag är rätt säker på att man får ett heltäckande resultat med två till tre lager av Object of Envy på egen hand. Att det är så tätt packat gör däremot att det blir rätt tjockt och jag tror att jag kommer behöva späda ut det med lite thinner om ett tag, men det gör inte mig något för det är så otroligt vackert.

Color Club nail polishes are $3.10 at Head2ToeBeauty.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.