Swatch of ORLY – Meet Me Under the Mistletoe

ORLY - Meet Me Under the Mistletoe from honeymunchkin.com

ORLY - Meet Me Under the Mistletoe from honeymunchkin.com

ORLY - Meet Me Under the Mistletoe from honeymunchkin.com

Meet Me Under the Mistletoe is a blue based green polish loaded with tiny golden flakes. It’s slightly duochromatic in its bottle, but I wasn’t expecting any of that effect to show up on the nail. This is three easily applied coats, and even though this is a Christmas polish, I love these kinds of greens regardless the season. It’s just absolutely stunning.

Meet Me Under the Mistletoe är ett grönt lack med blåa undertoner som är fyllt med små guldflagor. Det är en aning duokromatiskt i sin flaska, men jag förväntade mig inte att se något av den effekten på nageln. Detta är tre lättapplicerade lager, och även om det är ett jullack så älskar jag den här typen av gröna lack oavsett årstid. Det är bara så fantastiskt vackert.

ORLY nail polishes are $6.50 on Head2ToeBeauty.com and £7.50 on BeautyBay.com.

ORLY nagellack kostar SEK 135 på Eleven.se, KICKS och Åhléns City.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.