Swatch of Snowcrystal – 461 Celery Green

Snowcrystal - 461 Celery Green

461 Celery Green is a cool green cream polish with a slight hint of silver shimmer. The application was a lot better with this one than with Spring Lilac, this polish behaves much more like their other creams. This is three coats, but I think you could probably get away with two if you don’t paint as thin as I do. Cleanup is easy, removal can be a bit stubborn because of the shimmer, but not more than any other polish, really. I’d love to be able to compare this to Dior – Waterlily! If you look at the photos my Facebook acquaintance Silver posted of Waterlily, you can see that they look quite similar. Sadly, I don’t own Waterlily, so I can’t do a comparison, but seeing as Celery Green was part of Snowcrystal’s spring collection of 2010, and Waterlily came out early 2012, which one would be a dupe for which, hm?

461 Celery Green är ett kallt grönt krämlack med en liten hint av silverskimmer. Appliceringen är mycket bättre med det här lacket än med Spring Lilac, det beter sig mycket mer som deras andra krämlack. Det här är tre lager, men jag tror att man kan komma undan med två om man inte målar lika tunnt som jag gör. Att städa upp är lätt och att ta bort kan vara lite envist ibland på grund av skimret, men inte mer än något annat lack egentligen. Jag skulle verkligen vilja jämföra detta med Dior – Waterlily! Om ni kollar in bilderna som min Facebook-bekanta Silver har lagt upp så kan ni se att de är ganska så lika. Tyvärr så äger jag ju inte Waterlily, men då Celery Green var del av Snowcrystals vårkollektion 2010, och Waterlily kom ut tidigt 2012 så kan man ju undra vilket lack som skulle vara en dupe av det andra, hm?

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.