Haul: Max Factor Max Effect

Max Factor Max Effect bottles

Okay, non UK-girls, please don’t die of envy. I know I would if you showed me these beauties lined up like this! These polishes are like liquid gold. One is more beautiful than the next. I can’t believe how lucky I am to finally own all these. Can you tell I’m a bit dumbstruck, or what? I’ve never been so slow at writing about my photos. Jeez… Yeah, like I said – BEST. COLLEAGUE. EVER.

Okej, dö inte av avundsjuka nu. Jag vet att det hade jag gjort om någon av er hade visat mig dessa skönheter uppradade såhär! De här lacken är som flytande guld. Den ena är vackrare än den andra. Jag kan knappt förstå hur lyckligt lottad jag är som äger alla dess. Märker ni att jag är lite avdomnad, eller? Jag har då aldrig tagit så här lång tid på mig att skriva om mina foton förut. Herregud… Men ja, som jag sa – BÄSTA. KOLLEGAN. NÅGONSIN.

Max Factor - 041 Meteorite bottle

Max Factor - 041 Meteorite bottle detail Max Factor – 041 Meteorite

Max Factor - 042 Moon Dust bottle

Max Factor - 042 Moon Dust bottle detail Max Factor – 042 Moon Dust

Max Factor - 043 Odyssey Blue bottle

Max Factor - 043 Odyssey Blue bottle detail Max Factor – 043 Odyssey Blue

Max Factor - 044 Graffiti bottle

Max Factor - 044 Graffiti bottle detail Max Factor – 044 Graffiti

Max Factor - 045 Fantasy Fire bottle

Max Factor - 045 Fantasy Fire bottle detail Max Factor – 045 Fantasy Fire

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.