Swatch of Snowcrystal – 417 Dark Turquoise

Snowcrystal - 417 Dark Turqouise

417 Dark Turquoise is a medium blue cream polish, and yes, it has a name! The names aren’t written out on the bottles, but I found them on Snowcrystal’s website. Not all of the polishes I have were listed on their website, but I took the ones I could find. Also part of the initial five, Dark Turquoise is my most used blue. It’s not quite as bold as the photo makes it out to be, but it’s not a pastel either. I’d say it’s THE sky blue. Three easily applied coats for full opacity and just as flawless as its sisters.

417 Dark Turquoise är ett mellanblått krämlack, och ja, det har ett namn! Namnen står inte utskrivna på flaskorna, men jag hittade dem på Snowcrystal’s hemsida. Jag hittade inte namnen på alla lack jag har, men tog de som jag kunde hitta. Också ett av de första fem, och mitt mest använda blåa lack. Det är inte riktigt lika knalligt som det ser ut på fotot, men det är inte en pastell heller. Jag skulle vilja säga att det är så himmelsblått det kan bli. Tre lättlackade lager för att få det heltäckande, och det är precis lika felfritt som dess systrar.

Snowcrystal nail polish are £7.00 at Eleven.se

Snowcrystals nagellack kostar SEK 69 på Eleven.se, SnowcrystalSweden.com och på Åhléns City

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.