Swatch of KICKS Nail Lacquer – Jewel of Denial

KICKS Lacquer - Jewel of Denial

Last autumn, Swedish beauty chain KICKS decided to broaden their own makeup line consisting then only of mini nail polishes and lip glosses, and launch a full makeup line along with new nail polishes. Although the bottles look fantastic, there was no shade that reached out to me part from this one – Jewel of Denial. It has a bright teal base and is absolutely crammed with bottle green shimmer. It’s stunning, oh yes, but not entirely unique in my collection. This is three coats, you might get away with two if you brave it with thicker coats but since I’m a coward in that sense I had to sit through three coats of drying time (which was nor here nor there).

I höstas lanserade KICKS deras egna, utökade, makeupserie och därmed nya nagellack. Trots att flaskorna i sig är jättesnygga var det inget lack som stack ut speciellt mycket förutom detta – Jewel of Denial. Den har en knallig sjögrön bas smockad med grönt skimmer. Det är helt otroligt vackert, ja, men inte helt unikt i min samling. Detta är tre lager, man kommer säkert undan med två om man vågar sig på lite tjockare lager men eftersom jag är en fegis i den bemärkelsen fick jag lov att vänta i tre lagers torktid (som varken var bättre eller sämre än andra).

KICKS Nail Lacquer are about €7 in KICKS stores.

KICKS Nail Lacquer kostar 69 SEK i KICKS butiker och på kicks.se.

8 Comments

  1. Galet fin färg! Har precis som du skriver inte heller varit så intresserad av Kicks lack, men nu blev detta helt plötsligt väldigt intressant! Måste genast köpa detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.