Comparison of GOSH – 612 Galaxy, IsaDora – 747 Oasis & H&M – Black

GOSH - 612 Galaxy, IsaDora - 747 Oasis & H&M Black

GOSH
612 Galaxy
IsaDora
747 Oasis
H&M
Black
Coats for full opacity
3 3 3
Volume 8 ml/0.3 fl oz 6 ml/0.2 fl oz 5 ml/ 0.16 fl oz
Price £4.99 SEK 69 SEK 59/5-pack
Price per ml £0.62/ml SEK 11.50/ml SEK 2.36/ml
Where to buy Superdrug.com Lyko.se N/A

None of my Swedish readers could have missed that GOSH 612 Galaxy looks like IsaDora’s 747 Oasis, right? They are actually extremely similar in their bottles, so I decided to do a quick comparison between the polishes I had that looks like Galaxy, and here they are. As you can see in the photo, Galaxy is much lighter than Oasis, and H&M’s Black is much bluer. Oasis has an almost black base where Galaxy has a brown base and Black (which isn’t very black at all) has a blue base. Coverage-wise, all three needs three coats for full opacity, and they all dry fairly similarly part from Oasis which dries the quickest. None of them needs a top coat for glossiness, but a quick-dry top coat will definitely speed up the drying process.

Ingen av mina svenska läsare kan väl ha missat hur lik GOSH 612 Galaxy är IsaDoras 747 Oasis, eller hur? De är faktiskt extremt lika i sina flaskor, så jag bestämde mig för att göra en snabb jämförelse mellan de lack jag har som påminner om Galaxy, och här är de. Som ni kan se på fotot så är Galaxy mycket ljusare än Oasis, och H&Ms Black är mycket blåare. Oasis har nästan en svart bas till skillnad från Galaxy som har en brun och Black (som inte är speciellt svart alls) har en blå bas. Alla tre behöver tre lager för att täcka helt och de torkar ungefär lika snabbt även om Oasis torkar lite snabbare. Ingen av dem behöver ett överlack för glansen, men ett snabbtorkande överlack kan definitivt hjälpa till med torktiden.

One Comment

  1. I knew I had something similar at home when I decided to skip Oasis. And fortunately I still pefer H&M’s Black over it. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.