Swatches of TKB Trading’s Star Bite Collection

I ordered these quite a while ago, actually, and I just forgot to write about them! I’ve always been interested in what TKB Trading has to offer and so last summer I decided to order some mini nail polish bottles and some pigments and additives. These three are definitely the prettiest ones! They’re all shown on black underwear polish and I’ve mixed them into Gina Tricot’s base coat. The shimmers are well behaved in the base coat but you will need proper mixing beads since the shimmers fall to the bottom after about 24 hours. Besides that, I’m very happy with these.

Det var faktiskt jättelänge sedan som jag beställde hem dessa, men jag har helt enkelt glömt bort att skriva om dem! Jag har alltid varit lite sugen på allt som TKB Trading har att erbjuda och bestämde mig i somras för att beställa hem några små nagellacksflaskor samt några pigment och additives. Dessa tre är helt klart de finaste! Jag visar upp alla tre på svart underklädeslack, och de är alla blandade i Gina Tricots underlack. De håller sig bra i baslacket, men det behövs rejäla metallkulor i för att blanda ihop det och om flaskorna står ett dygn faller allt pigment till botten. Utöver det är jag supernöjd med dessa.

Charika Moon

Charika Moon goes from blue to purple and is the most duochromatic of the three and also my favourite. I think I can see small flecks of red here and there as well.

Charika Moon skiftar från blått till lila och är den mest duokroma av dessa tre. Lite här och var tycker jag mig också se små glimtar av rött.

. . . . .

Shanira Sun

Shanira Sun is the least duochromatic of the three and looks on a black base mostly like a green shimmer with hints of gold.

Shanira Sun är minst duokrom av dessa tre, och ser på svart ut som ett grönt skimmer med hintar av guld.

. . . . .

Marinda Star

Marinda Star goes from pink to bronze which makes it rather similar to for example ORLY – Space Cadet and W7 – Metallic Mercury, but it is very beautiful nonetheless!

Marinda Star skiftar från rosa till brons och är därmed ganska lik bland annat ORLY – Space Cadet och W7 – Metallic Mercury, men det är ju vackert ändå!

Star Bite additives are priced differently depending on how much you wish to purchase, but I ordered the sample size of all three for $6.00, which is enough for about 3-4 bottles per shade. Available on TKBTrading.com.

Star Bite additives kostar lite olika beroende på hur mycket man vill ha, men jag beställde sample-storleken av samtliga för $6.00 och det räcker till kanske 3-4 flaskor per nyans. Finns på TKBTrading.com.

5 Comments

    • They are, aren’t they? :) Hey, I just checked out your blog – you’re the girl with the five mint green polishes in your hands and the text says “They’re not the same, they’re similar!” My friend and I had such a good laugh when I saw that photo on Pinterest :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.