Haul: Make Up Academy – Dusk til Dawn, Heaven and Earth & Undressed eyeshadow palettes + Halloween bonus

It was such a long time since I bought make up that wasn’t nail polish so when I went onto MUA’s website just to take a look around I just couldn’t resist these three palettes. If you bought products for more than £10.00 they added a little Halloween bonus, which is very nice of them! We are going to England for Christmas so I could’ve waited until then and not have to pay a few extra pounds for shipping, but nah, I wanted them now!

Det var så länge sedan jag köpte smink som inte var nagellack, och när jag gick in på MUA’s hemsida för att bara kika runt kunde jag bara inte motstå dessa tre paletter. Om man handlade för mer än £10.00 fick man dessutom med en liten Halloweenbonus, vilket var väldigt snällt av dem tycker jag! Vi ska visserligen åka till England till jul, så nog hade jag kunnat vänta tills dess och slippa betala några pund i frakt, men nä, jag ville ha dem nu!

Dusk Til Dawn eyeshadow palette, £4

Dusk Til Dawn eyeshadow palette, £4

Heaven And Earth eyeshadow palette, £4

Heaven And Earth eyeshadow palette, £4

Undressed eyeshadow palette, £4

Undressed eyeshadow palette, £4

. . . . .

Halloween bonus: Intense colour eyeliner pencil in Bright Orange, £1.00, trio eyeshadow palette in Smoke Screen, £2.50 & nail varnish in Shade 6, £1.00

Smoke Screen trio eyeshadow, £2.50

6 Comments

  1. Kör swatcher du :) Paletterna såg fina ut och om de verkas bra så kanske jag köper. De var ju inte farligt dyrt. Hur stor är varje ögonskugga? Är det 50öring(ve och fasa vad gammal man lär känna sig sen när ungdomarna inte vet vad det är ;)) eller är det 1krona, 5krona?

    • De är 21 mm i diameter, så lite större än en 50-öring :) Haha ja, som vi och tio-öringarna ;) Har precis swatchat dem, faktiskt, håller på med bilderna nu. Jag blev otroligt positivt överraskad, de är definitivt värda £4.00!

    • Härligt! Vad tycker du om Undressed – är den nå bra? Det är ju en direkt dupe av Naked-paletten från UD, och jag har läst lite om den, folk verkar nöjda med tanke på priset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.