Swatches of Topshop – Rainy Day, Sketch and Utilitarian

Here are three more polishes from Topshop, which look very autumny and feel very right for today. It’s cloudy and the rain is sort of hanging in the air and it’s just incredibly gray outside. On top of that, my husband is leaving for South Africa tomorrow to attend as best man on his best friend’s wedding (who was Royden’s best man on our wedding). Alexander is too young still to travel such a distance, and when the stay will only be a week it’s definitely way too long for me to travel too, but I am still pretty jealous of him for getting to spend a week in tropical heat while Alec and I are stuck in rainy Sweden. Oh well, here are some swatches.

Här kommer tre lack till från Topshop som känns väldigt höstiga, och helt rätt för idag. Molnigt och regnet bara hänger i luften och så himla grått ute. Och inte nog med det så åker min man till Sydafrika imorgon för att närvara som bestman på hans bästa väns bröllop (som var bestman på vårt bröllop). Alexander är för liten för att flyga så långt och när det bara handlar om en vecka så är det alldeles för långt att resa, men jag är fortfarande lite avundsjuk på att Royden ska få spendera en vecka i tropisk värme medan jag och Alec är fast här i regniga Sverige. Nåja, här kommer swatches.

Rainy Day

Rainy Day is a neutral medium gray creme polish. Completely neutral gray tones are quite rare so I’m very glad I picked this one up. It’s pretty sheer, but not runny, and needs three coats to reach full opacity (seems to be the standard with Topshop’s nail polishes), and has a medium drying time.

Rainy Day är ett neutralt mellangrått cremelack. Helt neutrala gråa toner är ofta ganska ovanliga så jag är glad över att jag köpte just det här. Det är ganska skirt, men inte rinnigt, och kräver tre lager för att täcka helt (det verkar vara standarden hos Topshops nagellack), och torktiden är ganska normallång.

. . . . .

Sketch

 

Sketch is a dark gray creme polish with purple undertones and totally unique in my stash. It’s like a darker version of Essie’s Merino Cool that I showed you a few months ago. This one also needs three coats to reach opacity, and the drying time is pretty much the same as above.

Sketch är ett mörkgrått cremelack med lite lila undertoner och helt untik i min samling. Det är som en mycket mörkare variant av Essies Merino Cool som jag visade för någon månad sedan. Detta behöver också tre lager för att täcka helt, och även här är torktiden normallång.

. . . . .

Utilitarian

 

Utilitarian is a dark olive green creme polish, and a color that has a special place in my heart. You can get away with two coats with this polish, but I used three to make sure it covered all possible streaks. I find that this particular color often seeps in under the cuticles and refuses to be cleaned up properly, but this polish was actually really easy to remove, which is a huge plus. I’m definitely looking forward to wearing this now that autumn has arrived for real.

Utilitarian är ett mörkt olivgrönt cremelack, och en färg som ligger mig varmt om hjärtat. Man kan komma undan med två lager med det här lacket men jag använde tre bara för att verkligen få det heltäckande. Färgen är en sådan som ofta smiter in under nagelbanden och vägrar ge med sig, men det här var faktiskt lätt att få bort, vilket ger ett stort pluspoäng. Jag ser fram emot att bära det här nu när hösten verkligen är här på riktigt.

Topshop nail polish are £5.00 on Topshop.com and in their stores.

Topshop nagellack kostar SEK 89 i Topshops butiker.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.