In the nude

I’ve seen plenty of nail bloggers lately posting photos of their nude nails, so I thought I’d tag along. These are my nude nails with only one coat of OPI Nail Envy (I never wear them completely nude, I always wear at least Nail Envy).

Jag har sett många nagelbloggare på sistone som lägger upp bilder på sina helt nakna naglar, så jag tänkte att jag hänger väl på! Här kommer mina nakna naglar, med endast ett lager OPI Nail Envy (jag har aldrig helt nakna naglar, utan har alltid minst Nail Envy).

 

I haven’t edited anything but the white balance and the levels in this photo. As you can see, my cuticles are a bit dry here and there, and I usually edit that out because I think it looks bad. My nails are naturally strong and they have a nice shape, and I know I’m lucky. I don’t have a miracle solution as to how to get these nails, but I do take good care of them. I file them before I paint them, every time, and I’m very thorough with base coat to prevent yellow nails, and even when I’m not on maternity leave I have a desk job which doesn’t put much strain on my hands.

Would anyone be interested in reading about my nail care routine? I naturally can’t promise that what works for me will work for everyone else, but maybe it could be fun to read about different routines to get some inspiration? Let me know in the comments!

Jag har inte redigerat annat är vitbalans och nivåer på den här bilden. Som ni ser är nagelbanden lite torra på sina ställen och sånt redigerar jag faktiskt oftast bort, bara för att jag tycker att det ser så himla hemskt ut. Jag har naturligt ganska starka naglar och fin form på naglarna och vet att jag har tur. Jag har ingen mirakelkur för att få de här naglarna, men jag tar bra hand om dem. Jag filar till dem varje gång innan jag målar dem, är noggrann med underlack för att slippa gula naglar och även när jag inte är mammaledig har jag ett skrivbordsjobb som inte kräver så mycket av mina händer.

Är det någon av er som skulle vara intresserade av att läsa om min rutin vad gäller nagelvård? Jag kan ju självklart inte lova att det som fungerar på mig kommer fungera på alla andra, men det kanske kan vara kul att se olika rutiner och få inspiration? Säg gärna till i kommentarerna!

6 Comments

  1. Vill gärna läsa om din rutin – hittade precis din blogg och kan inte fatta att jag missat den fram till nu!!! Har bloggat några år men precis fastnat i nagellacksträsket :-)

  2. Det klart du ska dela med dig av dina nagelvårdsrutin! Sånt är alltid roligt att läsa om och speciellt gillar jag att ta del av de produkter som folk använder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.