Swatches of Topshop – Eclipse, Amethyst & Solar

When I found these polishes in Topshop, I didn’t have any intentions at all to order China Glaze’s Bohemian Luster collection, even though they’re cheaper. They wouldn’t only be cheaper per bottle if I ordered them online, they would also be cheaper per ml if I had payed Swedish prices for them. Anywho, I wanted them and Topshop had a take 3 pay for 2 offer, so I thought that they might be worth that price.

När jag hittade dessa lack på Topshop hade jag inga tankar på att beställa hem China Glazes Bohemian Luster-kollektion över huvudtaget, även om de faktiskt är billigare. Inte bara hade de varit billigare per flaska om jag beställde dem över nätet men också per ml även om jag hade betalat svenskt pris. Hur som helst ville jag ha dem, och Topshop hade ett ta 3 betala för 2-erbjudande så jag tänkte att 200 kronor är väl dessa tre lack värda?

Eclipse

Eclipse has a gray, very translucent base with turquoise duochromatic shimmer that shifts to blue. It’s an exact dupe of China Glaze Unpredictable, except perhaps that Eclipse is a bit more sheer. I’m wearing three coats in this image. It’s sheer and runny but the drying time is fairly short and it’s surprisingly easy to clean up. Sure, there’s shimmer all over the place as to be expected but not at all as bad as I thought.

Eclipse har en grå, väldigt genomskinlig bas med turkost duokromt skimmer som skiftar i blått. Det är en exakt dupe av China Glaze Unpredictable, förutom möjligtvis att Eclipse är lite skirare. Jag har tre lager på den här bilden. Skirt och rinnigt, men har en kort torktid och förvånadsvärt lätt att ta bort. Visst hamnar det skimmer lite överallt, men inte alls lika mycket som jag hade förväntat mig.

. . . . .

Amethyst

Amethyst has a grayish brown, very translucent base with purple duochromatic shimmer that shifts to brass. It looks like an exact dupe of China Glaze No Plain Jane, but since I don’t own No Plain Jane I can’t say whether they behave the same once applied, compared to Amethyst. It needs three coats and the drying time is pretty much the same as above.

Amethyst har en gråbrun, väldigt genomskinlig bas, med lila duokromt skimmer som skiftar i mässing. Det ser ut att vara en exakt dupe av China Glaze No Plain Jane, men eftersom jag inte äger No Plain Jane kan jag inte uttala mig om hur det beter sig på naglarna jämfört med Amethyst. Tre lager krävs även här och torktiden är ungefär densamma som ovan.

. . . . .

Solar

Solar has a gray very translucent base with duochromatic gold shimmer that shifts to copper. It looks like an exact dupe of China Glaze Swanky Silk, but just like the polish above, I don’t own Swanky Silk and can’t compare them. This also needs three coats but you can get away with only two if you apply thicker coats. The drying time is the same as the ones above.

Solar har en grå väldigt genomskinlig bas med duokromt guldskimmer som skiftar i koppar. Det ser ut att vara en exakt dupe av China Glaze Swanky Silk, men precis som med lacket ovan har jag inte Swanky Silk och kan inte jämföra dem. Även detta kräver tre lager, men man kan komma undan med två om man målar lite tjockare lager. Torktiden är densamma som lacken ovan.

Topshop nail polish are £6.00 on Topshop.com and in their stores.

Topshop nagellack kostar SEK 99 i Topshops butiker.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.