Haul: Topshop

Topshop has actually gotten loads of good feedback on their makeup products, but regrettably, not even half of their products are available in the Swedish stores, but they do have almost all nail polishes. It actually was quite a while since I bought these, and they’ve just been lying around in their little plastic bag until now. Here are some bottle photos, swatches will be up soon.

Topshop har fått mycket bra feedback på sina makeup-produkter, och tyvärr har de svenska butikerna inte ens hälften av de produkter som finns i deras brittiska webshop, men de har nästan alla nagellack. Det var faktiskt länge sedan jag köpte dessa, så de har legat i sin lilla plastpåse tills nu. Här kommer flaskbilder och senare kommer swatches.

 

Topshop – Eclipse, Amethyst & Solar nail polish, SEK 99

. . . . .

Topshop – Rainy Day, Sketch & Utilitarian nail polish, SEK 89

6 Comments

    • De är lite dyra om man jämför med de brittiska priserna med eftersom de inte skickar just nagellacken (men all annan makeup) utanför UK så är det rätt kul att de finns i svenska butiker. Spring in och kolla om de har dem när du får tillfälle, de har många jättefina lack!

  1. Tänkte samma som cactus! Men ska bli spännande om de har samma kvalitéer också :D Väntar förlängtansfullt efter swatcher! :D haha, eller säger man förväntansfullt? :D

    • Ja, det är de definitivt. Jag har bara tre av Bohemian än så länge men jag gör en jämförelse av de jag har tillgängligt. De är ju exakt likadana i flaskorna så jag har svårt att tänka mig att de skulle vara olika någonstans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.