Halloween: Hello Pumpkin!

More Halloween! And this time it’s pumpkins! I think the pumpkins are the best thing about Halloween, and I’ve been carving pumpkins since I was maybe 12 (Sweden didn’t originally celebrate Halloween). I also remember loving to draw pictures featuring pumpkins, so when I was thinking of Halloween designs, pumpkins were quite a natural choice.

Mer Halloween! Och den här gången, pumpor! Pumpor är det bästa med hela Halloween, tycker jag, och jag har karvat pumpor sedan jag var kanske 12 år gammal eller så. Dessutom minns jag att jag tyckte det var roligt att rita teckningar med pumpor i, så när jag tänkte igenom vad jag ville göra till Halloween-naglarna var pumpor ett ganska självklart val.

I started out with an orange nail, onto which I painted two slight darker orange lines at the outer edges of the nail. I added a lighter orange line in the middle, and then four small brown lines on top of the dark lines, two at the top and two at the bottom. Then I painted on the different faces with a black polish and an art brush.

Jag började med en mellanorange nagel, och målade två lite mörkare orangefärgade linjer på ytterkanterna av nageln. Jag målade sedan en ljusare orange linje i mitten, och sedan fyra små bruna linjer på de mörka, två uppe och två nere. Sedan målade jag på de olika ansiktena med ett svart lack och konstpensel.

Polishes I used:

  • IsaDora – 701 Hot Coral (dark orange)
  • Gina Tricot Beauty – 88 Flirt with me (medium orange)
  • KICKS Make Up – Chilly Bellini (light orange)
  • Snowcrystal – 407 (brown)
  • W7 – 28 Black

6 Comments

  1. Det här var kreativt och jättekul. Rolig illusion det blev med linjerna, det tog ett tag för mig att inse att det var linjer och inte något superblankt lack (då jag bara kollade på bilderna). :D

    • Ja, alltså det är ju som att måla med vilka färger som helst egentligen – nagellack är väl bara aningen segare och luktar lite värre än typ akryl och sånt, så det går ju att göra det mesta om man bara orkar. Kul att du gillade det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.