Swatch of MAC – Anti-Fashion

MAC – Anti-Fashion is a grayish brownish purple (taupe?) polish with purple shimmer. It’s not unique (I’ve got a comparison coming up) but it’s a kind of polish which I love and matches my skin tone, and it’s also very office friendly. Depending on the thickness of your coats you’ll need 2-3 coats to reach full opacity (since I use the thinnest coats ever I’m wearing three in this photo), but it doesn’t affect the drying time very much. I’ve read a lot of bad reviews of MAC’s polishes, that the staying power is bad and over-priced, but I actually haven’t noticed anything as catastrophic as people make it sound. Maybe I’m just too restless when it comes to change color of my nails that I never let the polishes sit for long enough to thoroughly test them, but I’m very happy with the polishes I own from MAC.

MAC – Anti-Fashion är ett grå-brun-lila lack med lila skimmer. Visserligen är det inte helt unikt (har en jämförelse på gång) men det är ett typ av lack jag verkligen tycker om och tycker att jag passar i, och dessutom är det mycket kontorsvänligt! Beroende på tjocklek på lagren behöver man 2-3 lager för att det ska täcka helt (jag som kör på så tunna lager jag kan har alltså målat på tre lager på den här bilden), men det påverkar inte torktiden speciellt mycket. Jag har läst mycket dåligt om MACs nagellack, att de inte skulle sitta bra och inte ge valuta för pengarna, men jag har faktiskt inte märkt av något katastrofalt så som det ofta låter. Jag är kanske för otålig vad gäller att byta färg på naglarna att jag inte låter det sitta tillräckligt länge för att verkligen testa, men jag är nöjd med de lacken jag har från MAC.

 

MAC nail polish is $16.00

MAC nagellack kostar SEK 155 och finns bland annat på utvalda KICKS-butiker, KICKS hemsida och på Åhléns City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.