Swatches of H&M – City & Zoo

I really like H&M’s nail polishes, although I don’t quite like the fact that they can’t seem to make up their minds about which bottles to stick to. This little duo pack was very nice to re-encounter – I bought two other duo packs last year, just around the time when I started collecting, and I really liked the concept of two complementing colors and names that kind of belonged together (Come Rain and Come Shine, and Nice! and 2 See You!). This duo pack (and the other one) contain one polish and a complementing glitter polish. What really caught my attention was the pink, almost holographic, glitter polish – it’s so wonderful and I’ve never seen anything like it before.

Jag gillar H&M’s nagellack starkt, även om jag kanske ogillar att de har svårt att bestämma sig för vilka flaskor de ska använda sig av. Detta lilla duo-pack var ett kärt återseende – jag köpte två andra duo-pack förra året, precis när jag började samla på nagellack, och jag gillade konceptet med två komplementerande färger och namn som “hörde ihop” (Come Rain och Come Shine, och Nice! och 2 See You!). Detta duo-pack (och det andra) innehåller ett lack och ett komplementerande glitterlack. Vad som verkligen fångade mitt intresse med detta var det rosa, nästan holografiska glitterlacket – det är så fruktansvärt fint och jag har aldrig sett något liknande tidigare.

City

City is a bright magenta pink creme polish, which gives almost full coverage with one coat. Two coats are needed, however, to make sure you cover all streaks. I painted this on one evening and left it on during the night so I could take photos of it the next day (that turned out terrible because of stormy weather and dark clouds), and after I took it off I saw that my nails were terribly stained! Even when I wore a base coat! They are still light red, so I’d better skip the French manicures for quite some time.

City är ett krämigt knalligt magentarosa lack som täcker med nästan bara ett lager. Dock behövs två för att täcka alla skiftningar. Jag målade på detta en kväll och lät det sitta kvar till nästkommande morgon för att ta fotografier (som blev urdåliga för det var storm och mörka moln hela dagen) och efter det tog jag bort lacket och upptäckte till min förfäran att det hade lämnat mina stackars naglar fruktansvärt missfärgade! Trots underlack! De är fortfarande ljusröda, så det blir ju knappast någon fransk manikyr på ett bra tag.

City + Zoo

If anything is hard to take photos of, it’s glitter polishes. Zoo is so pretty in the sun that I can’t find words, but regretfully that doesn’t show in the photos. It’s mostly pale pink, but there are plenty of disco colors in there too. This is two coats – imagine a few more on top of a pale pink polish as an accent nail! Oh, how nice! I tried to take a photo of the sparkling by taking the photo out of focus. It’s slightly better than the top one, but still not as pretty as it is IRL!

Om något är svårt att fotografera så är det glitterlack. Zoo är så himla fint i solen så jag vet inte vad, men det syns tyvärr inte på bilderna. Det är mestadels ljusrosa men det finns massor av fina discofärger där i också. Detta är två lager – tänk er ett par till på ett ljusrosa lack som en accentnagel! Oh, så snyggt! Jag försökte ta bild på hur fint det gnistrar, genom att ta en bild som var ur fokus. Lite bättre, men fortfarande inte alls så fint som det är IRL!

This duo pack from H&M is about €3 and only available in H&M stores.

Detta duo-pack från H&M kostar 29 SEK, finns bara i butikerna och bara i begränsad upplaga för säsongen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.