Swatch of OPI – Suzi Skis in the Pyrenees Suede

OPI - Suzi Skis in the Pyrenees-Suede

Note: Updated photo Jan-03-2013

Last one to be swatched is Suzi Skiis In The Pyrenees – Suede. I had asked for Lucerne-tainly Look Marvelous, but Royden must have grabbed the wrong bottle. The two polishes are so similar though, that anyone could have made that mistake. The Suede effect was a surprise though. When I first saw the bottle I thought that this must look so good matte and I thought of making it matte – but now I didn’t have to! Isn’t it gorgeous? Maybe not perfect for summer, but so cool. And it is just as nice shiny as it is matte, but the matte effect makes the polish dry super quick on the surface while the rest is still gooey. This makes it easy to accidentally mash up the entire nail with the second and third coat (yes, a third coat is needed, mostly due to the rapid surface drying). I guess you’ll just have to take your time with this one.

Sist ut är Suzi Skiis In the Pyrenees – Suede. Jag hade beställt Lucerne-tainly Look Marvelous, men Royden måste ha tagit fel flaska. De är extremt lika, så det misstaget skulle väl vem som helst kunnat göra. Suede-effekten var dock en överrasking. När jag såg flaskan var min första tanke att det skulle nog vara snyggt matt och hade tänkt prova det – men det behövdes ju inte! Visst är det snyggt? Inte så somrigt kanske, men bara så tufft. Och det är ju faktiskt precis lika fint blankt som matt, dock gör den matta formulan att ytan torkar jättesnabbt medan det är kladdigt under så det är lätt att mosa till hela nageln med det andra och tredje lagret (ja, tre lager krävs, just för att det torkar för snabbt på ytan). Man får väl ta lite extra tid på sig, då.

OPI nail polish are £11 on BeautyBay.com.

OPI nagellack kostar 124,50 SEK på BeautyBay.com och 150 SEK på KICKS, Åhléns, Nelly.com, BangerHead.se och andra svenska återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.