Swatches of MNY Maybelline – 657, 753 & 955

Jag fyllde 25 år den 11 juni, och eftersom det var på en måndag blev det inte något riktigt firande. Jag hade lite tårtbjudning på lördagen innan och åt middag hos mamma på söndagen, men mer än så blev det inte. Tills fredagen efter, dvs! Jag och tjejerna som var med på min möhippa, Fredrika, Mira och Emma, gick ut och tog oss några välförtjänta glas vin – och jag fick presenter!

Utöver lite annat urgulligt fick jag dessa tre nagellack av Emma. Hon hade tidigare frågat vad jag önskade mig i födelsedagspresent, varpå jag svarade att jag måste väl vara den lättaste människan i världen att köpa presenter till, jag som samlar! Och titta vilka snyggingar hon hade hittat åt mig!

657

657 är ett knalligt turkost skimrigt frostlack som påminner om ORLY – It’s Up To Blue, fast mer åt det blåa hållet, och ett lack jag faktiskt varit sugen på ett tag. Jag vet verkligen inte varför jag inte har köpt det tidigare, för jag gillar MNY-lacken, så den enda anledningen måste vara att jag inte kunnat bestämma mig för vilka jag skulle köpa. Detta blir en aning strimmigt efter penseln, men vilket frostlack blir inte det? Två lager räckte bra för att täcka, och det torkade behagligt snabbt.

. . . . .

753

Okej, 753 kanske är det snyggaste lacket MNY någonsin har gjort! Det är ett härligt pärongrönt lack med guldskimmer och bara så himla fint! Jag har försökt göra ett franken som liknar detta, men det har aldrig blivit så här snyggt. 2-3 tunna lager krävs för att det ska bli heltäckande och även detta har en väldigt bra torktid. Undrar hur snyggt detta kan bli med lite guldflakes på?

. . . . .

955

955 visar jag upp på en svart bas för att det verkligen ska synas vad det här lacket gör. Det står Color Transforming Top Coat på flaskan, vilket är väl lite att ta i, men snyggt blir det ju ändå. Basen i det här lacket är helt genomskinligt, men skimret i är blått. Det blir alltså som om man skulle tillsätta ett blått skimmer till det lacket man målar det på. Jag testade lite innan jag fotograferade på andra färger också, och det blir faktiskt riktigt coolt. Snyggast är det på mörkblått och lila, men effekten syns bäst på svart. Jag har två lager svart för att få det heltäckande och sedan ett lager 995 ovanpå.

MNY Maybelline My Nail Varnish kostar 29 SEK och finns att köpa på bland annat Åhléns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.