Swatches of Gina Tricot Beauty – 02 Formula One, 60 In Love & 16 Marina

Det verkar vara fler än jag som gillar Gina Tricots nagellack, för de börjar ta slut, till och med på hemsidan! Jag fick tag på dessa tre när jag var in på Gina Tricot-butiken här i vårt köpcentrum. Butiksbiträdet frågade om jag gillade dem, varpå jag nästan vrålade i ansiktet på henne att JA DET KLART JAG GÖR DE ÄR JU HELT FANTASTISKA och hon sa att de hade fått så bra feedback på dem. Jag frågade om hon visste när lagret skulle fyllas på och hon försäkrade mig om att det kommer komma fler färger samt påfyllning inom kort. Hoppas!

02 Formula One

Alltså, det bara gick inte att göra Formula One rättvisa i kameran! Det är ett mustigt klarrött lack, ett äkta one-coater och det bästa av allt – det hamnar inte överallt när man tar bort det! Ofta så är röda lack så himla pigmenterade att hela händerna blir rosa efter man har tagit bort det, men detta är bara en dröm när det kommer till röda lack, något jag inte har velat använda just för att det är ett sådant uppdrag att få bort. Det blir det dock ändring på nu!

. . . . .

60 In Love

In Love var också svår att fotografera och jag fick pilla jättemycket i PhotoShop för att ens komma i närhet av hur färgen verkligen ser ut. När jag först såg In Love på Gina Tricots hemsida trodde jag att det skulle vara en knallig rosa, men det är mer korallfärgat, och helt galet snyggt! Riktigt mumsig sommarfärg, två lager täcker perfekt.

. . . . .

16 Marina

Är Marina ett häftigt lack eller vad? Jag fruktade att det skulle vara så pass skirt att man var tvungen att måla det på ett vitt lack för att få det knalliga blåa att verkligen synas, men tji fick jag! Det blir såhär snyggt med två lager – det är så unikt att ett lack av den här typen gör det. Jag måste bara köpa en till flaska, det här är för unikt för att gå miste om!

Nagellacken kostar 39 SEK styck, eller tre stycken för 99 SEK i Gina Tricots butiker eller på GinaTricot.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.