OPI – Spa Me the Details! Avoplex Nail Care Kit

As I mentioned in my post about the PotC polishes, I had asked my dad when he was visiting Estonia if he could find the Avoplex Nail Oil To Go, which he obviously did. He found this kit, and my cuticles and hands were rejoicing when I picked it up from the Stockmann bag.

Som jag nämnde i inlägget om PotC-lacken så frågade jag min pappa när han var i Estland om han kunde hitta Avoplex Nail Oil To Go, och det gjorde han, uppenbarligen. Han hittade det här setet, och mina nagelband och händer skrek av lycka när jag plockade upp det hur Stockmann-påsen.

AVOPLEX Exfoliating Cuticle Treatment

According to the instructions AVOPLEX Exfoliating Cuticle Treatment will condition and exfoliate dry cuticles, something I really need. I use so much nail polish and remover that my hands dry out regardless how friendly the remover is (I know, it’s not rocket science…). I dislike hand creams in general, because I always play around with my hair and if I’m wearing a greasy hand cream it gets into my hair and I need to wash it twice a day (try that out with a 5 month old baby) so I really hope that this product will work like it says it will.

Enligt anvisningarna ska AVOPLEX Exfoliating Cuticle Treatment mjukgöra och exfoliera torra nagelband, något jag verkligen kan behöva. Så mycket nagellack som jag målar på och tar bort så torkar mina händer ut oavsett hur snäll remover jag använder (inte rocket science direkt). Jag ogillar handkräm i allmänhet, för jag drar alltid händerna genom håret och har man en fet handkräm på sig då, ja då blir ju håret fett på en halv dag, så jag hoppas att den här produkten fungerar som den säger sig göra.

AVOPLEX Exfoliating Cuticle Treatment is £13 on BeautyBay.com.

AVOPLEX Exfoliating Cuticle Treatment kostar 145 SEK på BeautyBay.com, och 215 SEK på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

. . . . .

AVOPLEX Cuticle Oil To Go

The first time I tried AVOPLEX Nail Oil To Go was last Easter and my mom asked if I had tried it before. It’s so expensive here in Sweden, so I had never bought it, but I fell straight in love when I borrowed my mom’s. It’s a tiny tube with a brush on the one end which you paint onto the cuticles. The oil in contains isn’t so much an oil as it is a really thick cream. It smells fantastic (so does the entire kit, but this product smells strongest), and it sinks right in to the skin and makes it nice and soft. Just imagine the equivalent in a skin lotion…

Första gången jag provande AVOPLEX Nail Oil To Go var i påskas och mamma frågade om jag hade provat den tidigare. Den är så dyr i Sverige att jag hade nog aldrig köpt den här hemma, men jag blev väldigt förälskad i den när jag fick låna mammas. Detta är en liten tub med en pensel som man stryker på nagelbanden. Oljan är inte så mycket en olja som en riktigt tjock kräm. Den luktar fantastiskt gott (det gör visserligen hela serien, men denna luktar mest), och sjunker in riktigt snabbt i huden och gör den superlen och mysig. Tänk om det hade funnits en motsvarighet till kroppslotion…

AVOPLEX Cuticle Oil To Go is £10 on BeautyBay.com.

AVOPLEX Cuticle Oil To Go kostar 109 SEK på BeautyBay.com, och 165 SEK på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

. . . . .

AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream

As I said, I’m not a huge fan of hand creams because I just can’t help playing with my hair, even if I often can use a hand cream, especially in the winter. I got one from L’Occitane in my first Glossybox which really saved the day, but since then I just haven’t bothered. But now I’ve promised myself that I will give AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream a chance and see if it can do the same wonders.

Som sagt, jag är inte ett jättestort fan av handkrämer för jag kan inte låta bli att pilla i håret, även om jag ofta kan behöva handkräm, speciellt på vintern. Jag fick ju en från L’Occitane i min första Glossybox och kom som räddaren i nöden, men sedan dess har jag inte besvärat mig med det. Men nu har jag lovat mig själv att ge AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream en chans och se om den kan göra samma underverk.

AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream is £12 on BeautyBay.com.

AVOPLEX High-Intensity Hand & Nail Cream kostar 136 SEK på BeautyBay.com, och 195 SEK på KICKS, Åhléns och andra svenska återförsäljare.

2 Comments

  1. Your tutorials are great, and I love reading them – would you consider posting one about shaping your nails? You’re my favorite polish guru, not only because of your talent and apparent nail health, but because of the shape too! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.