Swatch of ORLY – It’s Up To Blue

ORLY - It's Up To Blue from honeymunchkin.com
Note: Photo updated on May 1st, 2013

It’s Up To Blue is part of ORLY’s base line and will therefore be available to buy wherever ORLY is sold (unlike Androgynie and Fowl Play). It’s a bright turquoise polish with metallic finish which needs three coats for full coverage and regrettably it’s rather streaky (although it could have been worse). It’s Up To Blue was my first polish from ORLY and I immediately fell in love with the brush handle! I am however not the biggest fan of the brush itself, but it does its job.

It’s Up To Blue är del av ORLYs bassortiment och finns därför garanterat att köpa överallt där de har ORLYs nagellack (till skillnad från Androgynie och Fowl Play). Det är ett knalligt turkost metalliskt lack, det kräver tre lager för att täcka helt, och tyvärr blir det strimmigt efter penseln, dock inte lika kraftigt som det hade kunnat bli. It’s Up To Blue var mitt första lack från ORLY, och jag blev genast förälskad i penselns handtag! Däremot är jag inte jätteimponerad av själva penseln, men den gör sitt jobb.

ORLY nail polish are about £8 on BeautyBay.com.

ORLY nagellack kostar ca 90 SEK på BeautyBay.com, och finns på Åhléns City här i Stockholm (minns inte vad de kostar där men förmodligen är de i samma prisklass som OPI). Utöver det är jag osäker på var de säljs, men borde finnas i välsorterade kosmetikabutiker.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.