Swatches of IsaDora – 719 Forest & 720 Beetle Green

Dessa två lack köpte jag i höstas men swatchade dem aldrig. Beetle Green ångrar jag att jag inte köpte fler av, för det är så otroligt vackert. Dessa tillhörde trend-kollektionen hösten 2011, och jag hoppas att få återse Beetle Green igen – jag lär köpa minst två flaskor till!

719 Forest

Forest är ett ljusbrunt lack med massor av guldskimmer, så mycket att det nästan blir antikguld eller mässing. Partiklarna är olika stora, så det ser nästan ut som flakes – detta skulle säkert vara riktigt fint under t ex Gilded Glitter från NYX eller Essie’s As Gold As It Gets. Två lager täcker fint, men om man inte låter det första lagret torka ordentligt så blir det som på min långfingernagel… Ehum.

. . . . .

720 Beetle Green

Ibland tror jag att jag har dyslexi, för jag kan läsa ord som inte finns ibland. Första gången jag såg Beetle Green trodde jag att det hette Bottle Green. Inte förrän jag köpte hem det såg jag att det hette Beetle Green, men båda namnen skulle ju faktiskt passa. Det här lacket är så otroligt vackert att jag smäller av. Jag älskar verkligen mörka lack oavsett årstid. Som sagt hoppas jag på återseende så jag kan införskaffa fler av denna! Två lager är perfekt. Däremot är jag lite besviken på att duokromet man ser i flaskan inte alls syns på naglarna – igen. Denna härligt blågröna har lite lila i sig i flaskan, visst hade det varit snyggt på naglarna också?

IsaDoras nagellack kostar 69 SEK för 6 ml på Åhléns, KICKS, H&M’s butiker samt andra återförsäljare.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.