Swatch of ORLY – Androgynie

Androgynie is part of ORLY’s winter collection 2011 Holiday Soiree, and is a black based polish with gold microglitter and blue, green and gold hexagon shaped glitter. The base is sheer to let the glitter peek though but it seems that most of the glitter is stuck to the inside of the bottle. A bit of a shame, but I’ve read this about this polish on many blogs so I’m not surprised.

Androgynie är del av ORLYs vinterkollektion 2011 Holiday Soiree, och har en svart bas med guldglitter och blått, grönt och guldfärgat hexagonformat glitter. Basen är skir så att glittret kan synas igenom, men det verkar som om det mesta av glittret sitter fast på insidan av flaskan. Lite synd, men jag har läst detta om det här lacket på många bloggar så jag är inte förvånad.

And just for fun I tried a matte top coat:

Och bara på kul så provade jag med ett matt överlack:

ORLY nail polish cost £8 on BeautyBay.com, but Androgynie is sold out there, but there will probably be bottles available on eBay.

ORLY nagellack kostar ca 90 SEK på BeautyBay.com men just Androgynie är slutsåld där. ORLY finns på Åhléns City här i Stockholm, men jag vet inte om det finns kvar hos dem, och jag har inte sett ORLY i någon annan butik. Däremot lär Androgynie finnas på eBay.

Related posts

  • Swatch of OPI – Stay the NightFebruary 13, 2013 Swatch of OPI – Stay the Night Stay the Night is a black jelly based polish with red micro glitter and transparent sand like grit. The base is sheer so it needs at least three coats to...
  • Swatch of ORLY – Fowl PlayJune 13, 2012 Swatch of ORLY – Fowl Play More ORLY! This polish is called Fowl Play and is part of ORLY's autumn/winter collection Birds Of A Feather. It really is like a party in a bottle - shimm...
  • Swatch of China Glaze – Lubu HeelsMay 20, 2013 Swatch of China Glaze – Lubu Heels Lighting: Light box Lighting: Light box Lighting: Indirect sunlight Lighting: Direct sunlight Lighting: Direct sunlight Lubu Heels is a black jelly b...
  • Swatch of NYX – NPS217 Dark GlitterJuly 2, 2013 Swatch of NYX – NPS217 Dark Glitter Dark Glitter is a red glitter polish in a black jelly base. The glitter particles are bright red hexagons in two different sizes. I tried wearing thi...

2 Responses to Swatch of ORLY – Androgynie

Leave a Comment

Follow on BloglovinFollow Me on Pinterest

Follow me on Beautylish

Instagram

honeymunchkinon Google+