DC Superhero Nail Art Series – Green Arrow

Green Arrow isn’t the most famous of all the heroes, but boy do I like him! He’s dating my all time favorite Black Canary, and just like Bruce/Batman he’s a normal human without super powers, but is a rich boy with lots of cool stuff and a good heart. And he’s an archer.

Green Arrow är väl inte en av de mest kända hjältarna, men jag rådiggar honom verkligen. Han dejtar min favorit Black Canary, och är precis som Bruce/Batman en vanlig människa utan superkrafter men en massa pengar, coola prylar och ett gott hjärta. Och så kan han skjuta pilbåge.

Polishes I used:

 • Gina Tricot Beauty – 44 Have A Bite
 • H&M – Green Street
 • Gina Tricot Beauty – 01 Black
 • H&M – Yellow
 • MAC – Obey Me

7 Comments

 1. Haha, jag blev lite förvirrad med de stora bokstäverna (det blir ju det när man skriver kommentaren) så jag skrev om det för att vara säker på att jag skrev stor bokstav vid rätt tillfälle osv. Men sen glömde jag ta bort det första när jag skickade kommentaren ^^ Aja, jag tror du fattar ändå :)

 2. Åh så fint! Hittade precis din blogg och är så himla glad för det, hur kommer det sig att jag alrdig har hört om den tidigare?

  Åh så coolt! Hittade precis din blogg och blev fast direkt. Här skall det bli många återbesök! Men en fråga, använder du akryl när du gör nailart eller bara vanliga lack? Om du använder lack, tycker du inte det blir segt efter ett tag? För på bilderna ser det inte ut som så.

  Kika gärna förbi min blogg. :)

  • Hej Anna!
   Jag vet att kommentarsfältet är lite underligt, jag ska försöka ändra på det :)

   Vad roligt att du gillar min blogg! Alltid kul med nya läsare som lämnar kommentarer! Nej, jag använder inte akryl alls, bara vanligt nagellack. Det blir nog lite segt, men om man är snabb så går det ganska bra faktiskt.

   Det ska jag definitivt göra! Tack för att du tittade in :)

   • kanske inte jättesnygg utseendemässigt men attityden är sådär rich boy med gott hjärta, which i love! Annars är det ju han som spelar clark som snor allt snygghetsljus, han med lite glass på alltså.

    • Hehe ja, tydligen så blev Oliver skeppsbruten och fick överleva ensam på en öde ö och lära sig att skjuta pilbåge där. Han och Bruce har en klubb, säkert! Men va? Usch, han som spelar Clark ser ju ut som en pojkspoling trots att han är typ 30! x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.