DC Superhero Nail Art series – Superman

Jag är verkligen ett jättestort fan av DCs superhjältar! Jag och Royden har snart sett klart alla animerade serier från DC och på sistone har vi börjat samla på prylar med koppling till DC. Nu när jag är mammaledig har jag lite tid över på dagarna när Alexander sover, och en dag slog det mig att jag kanske skulle försöka kombinera mina två största intressen, nagellack och superhjältar. Här är första bidraget!

I really am a huge fan of DC’s superheroes! Royden and I have watched almost all of the animated series from DC and lately we’ve started to collect items with a connection to the DC universe. As I am on maternity leave I sometimes get some spare time when baby Alexander is sleeping, and one day I decided to try to combine my two biggest interests, nail polish and superheroes. This is the first entry!

Alexander’s shirt

Jag ville hålla mig borta så mycket som möjligt från hjältarnas vapensköldar, speciellt Supermans då det är svårt att måla just den på naglar… Lat! Så det fick bli såhär istället! Vad tycker ni?

I wanted to keep away as much as possible from the heroes’ crests, especially Superman’s because it’s so tricky to paint it on nails… Lazy! So this is what I did instead! What do you think?

Royden’s favourite mug

Nagellack jag använt mig av/Polishes I used:

  • IsaDora – 739 Surfers Paradise
  • MAC – Obey Me
  • MNY Maybelline – 749
  • Gina Tricot Beauty – Black

4 Comments

  1. Oh my! Is there any chance of a tutorial? These are so cute and much more fun than the usual take on super man, I’d love to try them myself.

Leave a Comment