Swatches of IsaDora – 851 Gun Metal, 853 Earth Magnet, 854 Opposites Attract magnetic nail polish

Kolla vad som trillade in i min brevlåda igår! Tack så mycket, Ulrika på IsaDora. Dessa är de första magnetiska nagellacken jag har testat, och det var riktigt kul! Jag är en av de (få?) som gillar den jättebreda penseln som IsaDora kör med, för den passar så bra på mina naglar. Att få till det här mönstret var alltså ingen konst när ett drag med penseln räcker. Nu blir jag lite sugen på fler magnetiska lack – någon som har några rekommendationer?

851 GUN METAL

Gun Metal är (tyvärr) inte ett pistolgrått lack, utan ett sandfärgat, eller kanske ska man kalla det antikguld? Hur som helst är det supersnyggt och blir riktigt coolt med de magnetiska effekterna! Färgen känns dock en aning för höstigt just nu, men alla vet ju att sommaren är oroväckande kort.

853 EARTH MAGNET

Earth Magnet är ett mustigt mörkbrunt lack som drar en aning åt rött. Även detta känns lite för höstigt just nu och just bruna lack är inte riktigt min kopp te. Detta behöver ett underklädeslack, för när järnpartiklarna drar ihop sig blir basen en aning skir och man kan se igenom på vissa ställen. Att lacket är så mörkt gör dock att effekterna syns bättre än på ett ljust. (Finns det svarta magnetiska lack på marknaden?)

854 OPPOSITES ATTRACT

Opposites Attract har inte bara ett roligare namn, det är också en roligare färg. Basen är vackert smaragdgrön och magneteffekterna står ut lite extra i det här lacket. Fatta hur snyggt detta skulle vara som ett smycke? Detta är ju helt klart min favorit av dessa tre! Jag kommer nog kila in på Kicks när de släpps och införskaffa mig några fler.

IsaDoras nagellack kostar 69 SEK för 6 ml på Åhléns, KICKS, H&M’s butiker samt andra återförsäljare.

5 Comments

  1. Gillar oxå de breda penslarna som isadora kör med… Känns ju jätte konstigt då man använder typ depend efter att man har kört isadora ett tag :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.