Swatches of IsaDora – 185 Spellbound Black, 186 Sapphire, 189 Black Rose & 633 Violet Vain

Alla dessa lack är gamla IsaDora-lack som jag köpte på olika reor i höstas. Det är de gamla flaskorna med gamla nyanser, helt fel för årstiden men det struntar jag i! De är så snygga, så mörka att de ser svarta ut, och det är verkligen helt upp min gata! Jag vet inte vilken serie dessa lack tillhör, jag har försökt att hitta det online men inte lyckats. Om någon vet så kan ni väl höra av er?

Läs vidare för fler bilder!

185 SPELLBOUND BLACK

Spellbound Black är ett mörkgrått lack med turkost skimmer som skiftar lite åt blått i flaskan om man tittar noga, men det syns inte alls på naglarna. Detta är så jäkla snyggt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vill använda det typ varannan gång jag målar naglarna, men det passar inte riktigt till sommaren. Det täcker bra med två lager och torkar rätt så snabbt.

186 SAPPHIRE

Jag har alltid undrat varför det stavas som det gör, men Sapphire är oavsett ett riktigt fint mörkblått lack! Basen är mörkblå och skimmret är blått med en aning lila skiftningar i flaskan som inte syns på naglarna. Synd när det blir så. Nästan som att det är duokromt bara på låtsas. Nåväl, två lager räcker om man målar dem lite tjockare, men jag hade nog behövt ett tredje på dessa bilder.

189 BLACK ROSE

Black Rose har jag prisat redan här på bloggen, i 11-questions-tag-inlägget, men det hör ju till den här serien så jag lägger upp det igen. Det är helt fantastiskt snyggt, det här. Basen är mörkt gråbrun och skimmret är vackert vinrött. I flaskan skiftar det i orange, men precis som båda ovannämnda lack så syns inte det på nageln. Bu! Två lager täcker perfekt.

633 VIOLET VAIN

Man ser ju på numret att Violet Vain inte tillhör samma serie som de andra. Det lila lacket som nummermässigt hör till heter 188 Dynamic Purple, men är på tok för ljus och knallig för att passa in, så jag bytte ut den med Violet Vain istället. Basen är mörklila och skimmret är lila utan skiftningar ens i flaskan. Två lager täcker utmärkt.

Såhär ser Dynamic Purple ut i sin flaska (swatches kommer i framtiden).

Ser ni att basen är ju knalligt plommonlila, och skimret är blått och rosa. Passar inte alls in bland de andra, mycket mörkare, lacken!

IsaDoras nagellack finns på KICKS, Åhléns, H&M samt andra återförsäljare. Ordinarie pris är 69 SEK per flaska oavsett storlek. Just dessa nyanser har jag inte hittat på någon webshop.

4 Comments

  1. Spellbound Black är ju bara för vacker! Av nån orsak vill in kamera inte fånga skönheten dock, så jag får avnjuta det för mig själv. Jättekul att se så fina bilder av det :)

    • Ja, vackert är det och en aning knepigt att fotografera. Jag hoppas kunna ha råd med en ny kamera snart så bilderna kan börja göra lacken rättvisa någon gång! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.