Swatches of IsaDora – 736 Bananas!, 712 Ocean Drive, 738 Blue Lagoon & 648 Go Green

Jag hittade nästan alla nagellack ur Isadoras Trend Sommar 2012 kollektion på H&M häromdagen för bara 39 SEK styck! Det låg några andra nyanser där också, så jag tog en av varje. Här kommer de fyra första!

736 BANANAS!

Bananas! är ett banangult lack med svagt guldskimmer, som inte syns på naglarna och är därför ganska onödigt om ni frågar mig. Däremot är det ett bra gult lack, ofta är gula lack rätt skira och kräver massor av lager medan Bananas! täcker med bara två!

712 OCEAN DRIVE

Äh, men vad svårt det ska vara att fotografera Ocean Drive! Jag var tvungen att rätta till färgen lite, så färgen verkligen stämmer. Det är ett turkost cremelack som får mig att tänka på en swimming pool! Riktigt härligt sommarlack, men inget jag inte har sett förut. Har två lager på fotot.

738 BLUE LAGOON

Blue Lagoon var jag också tvungen att rätta till färgen på. Detta är ett ljusblått cremelack som täcker med två lager, men skulle behöva ett tredje för att vara säker på att täcka alla skiftningar.

648 GO GREEN

Go Green är inte del av Trend Nails Summer 2012-kollektionen, men det såg så jäkla tufft ut att jag tog det ändå! Däremot blev jag en aning besviken då det är snudd på ett jelly-lack. Jag hade hoppats på samma underbara formula som hos de övriga, och samma pigmentering, men som ni ser på bilderna syns nagelkanten tydligt genom två lager lack. Även detta gröna lack måste alltså målas på ett vitt, som alla andra jag har hittat hittills. Suck…

IsaDoras nagellack kostar 69 SEK för 6 ml på Åhléns, KICKS, H&M’s butiker samt andra återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.