Swatch of OPI – Meet Me On The Star Ferry

OPI - Meet Me on the Star Ferry

OPI - Meet Me on the Star Ferry detail

Note: Updated photos Jan-03-2013

Meet Me on the Star Ferry is a purplish pink frosty shimmer polish, which was given to me on my bachelorette party, so even though it’s a color I might not have picked up myself, it sure is a special one and will always conjure awesome memories! Two-three coats is needed for full opacity.

Jag fick det här lacket som möhippa-present av tjejerna som anordnade min möhippa i lördags. Tack så mycket för allting! Jag väntar fortfarande tålmodigt på bilder från dagen och kvällen – hoppas jag ser bra ut i min rosa cowboyhatt med slöja!

OPI Meet Me On The Star Ferry är en svår färg att sätta fingret på! Den är frostigt lila-rosa, eller ljust bärfärgat med guldfärgat skimmer. Formulan är lagom tunn så två lager täcker perfekt. Jag måste erkänna att detta inte är en färg jag själv hade valt, men jag blev mycket positivt överraskad! Däremot är det nog mer en höstfärg än en vårfärg, men det kommer ju alltid vara ett speciellt lack som väcker fina minnen!

Tack så mycket, tjejer, det var helt underbart roligt!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.