Swatches of e.l.f. – Light Pink, Gum Pink, Passion Pink, Rosy Raisin & Plum

Dessa var de första nagellacken jag beställde över nätet, och har alltså haft dem ett bra tag nu utan att swatcha dem. Tänkte att det var dags nu, så här kommer de fem första, rosa skalan.

These were the first nail polishes I ever ordered online, so I’ve had them for a while now without swatching them. Thought I might as well, so here are the first five, the pinks.

Light Pink

e.l.f. - Light Pink from honeymunchkin.com Note: Updated photo on May 1st 2013

I ordered this one because I thought it was a pastel pink creme polish, but boy was I wrong! Light Pink is a very sheer shimmery pale pink polish that probably would look very nice with a French manicure, if you like shimmery ones. When I saw it in the bottle I was very disappointed, but I have to admit that it looks pretty nice on the nails! This is three coats.

Jag beställde detta för att jag trodde att det var ett pastellrosa cremelack, men oj så fel man kan ha! Light Pink är ett superskirt skimrigt ljusrosa lack som säkert skulle vara superfint till en fransk manikyr, om man nu gillar skimriga sådana. När jag såg det i flaskan blev jag jättebesviken, men jag måste erkänna att det är ganska så fint på nageln! Detta är tre lager.

. . . . .

Gum Pink

e.l.f. - Gum Pink from honeymunchkin.com Note: Updated photo on May 1st 2013

Gum Pink is much darker than the name suggests, but it’s a really pink polish! It’s such a perfect Barbie pink that I feel too old to even own this. This is a very nice polish, good coverage and surprisingly good drying time!

Gum Pink är mycket mörkare än vad namnet föreslår, men det är ett riktigt rosa lack! Det är en sådan perfekt Barbie-rosa att jag känner mig alldeles för gammal för att ens äga detta. Skämt åsido, det är ett riktigt trevligt lack, täcker bra och torkar förvånadsvärt snabbt!

. . . . .

Passion Pink

e.l.f. - Passion Pink from honeymunchkin.com Note: Updated photo on May 1st 2013

Passion Pink is almost the same pink shade as Gum Pink, plus gold shimmer! This is so gorgeous I don’t know where to start! This is two easy coats, but please note that this dries with a satin finish.

Passion Pink är nästan samma rosa ton som Gum Pink, plus att det har guldskimmer! Alltså, detta är så snyggt så jag vet inte vart jag ska börja! Detta är två lättarbetade lager, men var förberedd på att detta torkar med en satinfinish.

. . . . .

Rosy Raisin

e.l.f. - Rosy Raisin from honeymunchkin.com Note: Updated photo on May 1st 2013

Rosy Raisin is a light wine colored polish, rather watery formula but it covers nicely with two coats anyway. It seems like I received an old bottle, if you look at the photo you can see white streaks in the bottom of the bottle that won’t go away no matter how much I shake the bottle. The name tag sticker is different from the other bottles too, so it’s very plausible that this particular bottle is an old one.

Rosy Raisin är ett ljust vinrött lack som är ganska tunt i formulan men täcker fint med två lager ändå. Jag verkar ha fått en gammal flaska, om ni tittar på bilden ser ni lite vita fläckar i botten av flaskan, som hur mycket man än skakar flaskan sitter där de sitter. Etiketten ser dessutom annorlunda ut från de andra flaskorna, så det är väldigt möjligt att detta är en gammal flaska.

. . . . .

Plum

e.l.f. - Plum from honeymunchkin.com Note: Updated photo on May 1st 2013

Plum was a big disappointment when I received it. Sure, it’s a plum colored polish, but of you compare it to the picture of e.l.f.’s website you’ll see why. I was expecting a dark purple polish but got this dark wine colored polish instead. Bit of a pity.

Jag blev faktiskt besviken på Plum när jag fick hem det. Visserligen är det verkligen ett plommonfärgat lack, men om man jämför med bilden på e.l.f.s hemsida så förstår ni kanske varför. Jag hade väntat mig ett mörklila lack och fick detta vinröda lack istället. Lite trist.

Nagellacken från e.l.f. kostar ca 15 SEK styck på deras hemsida, plus ca 40 SEK i frakt.

The nail polishes from e.l.f. are £1.50 each on their website, plus different shipping rates depending on where you live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.