Swatches of H&M – City Pink, Pink Road, Green Street & Orange Lane

Helt ärligt så älskar jag H&M’s nagellack. De är billiga, finns i massor av färger och olika utformningar till varenda säsong och de sitter faktiskt förvånadsvärt bra. Jag har nog nästan alla H&M’s lack i min samling. Därför blev jag helt till mig när de släppte 4 nya lack i flaskor som ser ut som American Apparel-flaskorna – och dessutom ett mellangrönt cremelack! De är så ovanliga och jag har letat länge efter ett sånt lack. De andra färgerna är väl helt okej, men jag är inte jättekär i rosa naglar…

City Pink

H&M - City PinkUpdated photo on Jan 31, 2013

Det här lacket var ganska skirt, och penseln är så smal och jobbig! Det var riktigt svårt att få till en snygg kant vid nagelbandet med en sån här liten pensel. Nåväl, det funkar ju som ett mellanrosa cremelack.

. . . . .

Pink Road

H&M - Pink RoadUpdated photo on Jan 31, 2013

Det här lacket är mer min kopp te, den mörka magentafärgen är fin och det är riktigt täckande! Samma jobbiga pensel såklart, men ändå det bästa lacket att jobba med av alla fyra.

. . . . .

Green Street

H&M - Green StreetUpdated photo on Jan 31, 2013

En aning skirt, men helt okej då det täcker bra med två lager. Som sagt har jag letat länge efter ett mellangrönt cremelack och detta sviker mig inte, jag gillar det verkligen!

. . . . .

Orange Lane

H&M - Orange LaneUpdated photo on Jan 31, 2013

Wow, ett så onödigt nagellack… Jag hoppades på ett riktigt täckande orangefärgat lack, med detta är skirt och skulle egentligen behöva ett vitt lack under för att verkligen bli så orangefärgat som det ser ut i flaskan. H&M’s andra orangefärgade lack är så mycket mer täckande. Suck…

Dessa lack kostar 29,50 SEK i H&M’s butiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.